Contacteer me

 

Wil je weten wat ik als PoPcoach voor jou kan betekenen? 

Ik beantwoord graag je vragen en denk met je mee.

Tania Poppe PoPcoach

PoPPOP praktijk

 

Lombardenvest 34

2000 Antwerpen

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2019 PoPPOPpraktijk - Logo Fabworks

PoPPOP Programma

OMGAAN MET DRUK

02

SPREKEN - PRESENTEREN

03

PoPPOP & PARTNERS

04

 
01  POPCOACHING          Positief aan de slag met je Persoonlijke Ontwikkeling.

INDIVIDUELE BEGELEIDING:

Voor je werk-leven balans en geestelijke/fysieke blokkades, gaan we steeds een Persoonlijk Ontwikkelingsgericht Proces(PoP) aan. Met de 4 sporen van Het Vorkmodel ® als leidraad brengen we jou ontwikkelingsdoelen helder in kaart.

Op maat van je aanmelding gaan we het doel voor ogen stap voor stap ontwikkelen.

 

4 sporen van Het Vorkmodel:

1. Project: Via je aanmelding gaan we op zoek naar het doel dat jij wil bereiken. Dat doel geven we een naam en wordt jouw Project. Je project is positief en specifiek geformuleerd, het past bij jou en is realiseerbaar binnen een bepaalde tijd.

2. Zelfsturing: Geen voortgang zonder de sturing die jij eraan geeft. Ontwikkeling vergt een zelfsturing die jij in de hand hebt.

3. Identiteit: Wie was je, wie ben je nu waar wil je naartoe? Ontdek je patronen, coping mechanismen en belemmerende overtuigingen maar ook je kwaliteiten, overtuigingen en waarden. Krijg inzicht in jezelf en weet waartoe je in staat bent.

4. Groter Geheel: Welke plek heb je binnen de samenleving, het groter geheel? Word je bewust van jezelf en je zingeving in deze wereld.

 
02.  OMGAAN MET DRUK         ONTWIKKELINGSTRAJECT voor TEAMS & ORGANISATIES

'Waar zit de druk, wie geeft me die en hoe kan ik er anders mee omgaan.' 

Solo te zien op 19 maart!

PROGRAMMA:

Elke moderne mens ervaart druk. Té vaak wordt de werkdruk aangeduid als grote boosdoener. Maar de druk ontstaat net door de combinatie van verschillende factoren zoals: gezinsproblemen, opgroeiende kinderen, sociale druk, perfectionisme, persoonlijke patronen, slechte communicatie, enz. 

 

SENSIBILISEREN:

Het is opvallend hoe weinig mensen zich bewust zijn van het feit dat ze vooral zichzelf erg onder druk zetten. Ze wijzen al te snel met de vinger naar externe factoren en denken dat ze er zelfs niets aan kunnen veranderen. 

BALANS LEVEN - WERK:

Daarom ligt de focus van dit traject in de eerste plaats op het herkennen en erkennen van druk in de totale leefomgeving. We gaan onderzoeken waar de knopen liggen, welke patronen zich individueel voordoen en hoe je daarmee in je werkomgeving staat. Om dan uiteindelijk een leven - werk balans te vinden, waarbinnen de druk in zijn geheel wordt aangepakt.

TRAJECT:

1/ Opstart: Wat is druk precies en waar doet het zich voor.

2/ Interventie: Solo show 'Onder Druk' zorgt voor persoonlijke herkenning/erkenning.

3/ Inzicht: Ontdekken van patronen en verwerven van inzichten.

4/ Balans: Inzichten en patronen incorporeren tot een balans.

DIT PROGRAMMA KAN OP MAAT UITGEWERKT WORDEN VOOR UW TEAM OF ORGANISATIE. 

 

SOLO 'ONDER DRUK'

Al jaren ligt deze thematiek als theatermaker me nauw aan het hart. In 2017 was ik klaar om ermee naar buiten te komen. 'Onder Druk' de comedy-solo werd een feit én een succes! Ik speelde deze solo reeds meer dan 50 keer en hij wordt nog steeds geboekt. Een herkenbaar én spijtig genoeg tijdloos thema.

'Onder Druk' legt onweerlegbaar de vinger op de wonde. Alle herkenbare thema's, gerelateerd aan druk die mensen zichzelf en elkaar opleggen, komen aan bod en worden bespreekbaar. Het is een echte eyeopener, die moeilijke thema's bespreekbaar maakt en de deur opent om op menselijk niveau door te breken naar een leven & werk in balans.

 

Reactie van een toeschouwer:

Het leven houdt ons een spiegel voor: de collega's die het misschien niet altijd goed met ons voorhebben, de perfecte buurvrouw die ons met complexen of angsten opzadelt en de eigen kinderen die onze meest eerlijke spiegel zijn. Je schildert deze spiegels heel precies en met een vleugje humor.

Je stuk gaat over de essentie van het leven en helpt ons te herkennen en te erkennen wat er fout is met onszelf en met de maatschappij. Je brengt op een passievolle wijze een stuk dat bijdraagt tot het creëren van een betere wereld.

Het belang van je werk kan niet overschat worden. Dankjewel!

Marc Moehlig.

 
03.  SPREKEN - PRESENTEREN           Ontwikkel je authentieke stijl.

‘Elk individu heeft zijn eigen lichaamstaal, zijn eigen authentieke manier om iets te vertellen. Er zijn uiteraard wetmatigheden, maar het is net de authenticiteit die ervoor zorgt dat hetgeen hij of zij wil vertellen ook echt overkomt. En dat is waar ik naar op zoek ga in deze workshop.’

Breng je verhaal met overtuiging, weet wat je vertelt, maak het persoonlijk, uniek en met impact.

Herontdek de kracht van jouw verhaal.

 

Wat wil jij brengen?

Voor wie wil jij het brengen?

Wat is de essentie?

Waarom wil je het vertellen?

Wat wil je ermee bereiken?

En, wat zet jij in zodat het impact heeft?

Tania Poppe is reeds een kwart eeuw professioneel actief als actrice, theatermaker en regisseur. Ze kan als geen ander je kwaliteiten als spreker duiden, je verhaal versterken en op punt zetten, zodat jij authentiek je verhaal met impact kan neerzetten.

Individueel via coaching

Teamgericht in een traject

Groep in enkele sessies

 
0.4 PoPPOP & CO               Ouders begeleiden i.s.m. kind - jeugdcaoching COACS

 

Waar sta ik, sinds mijn kind de diagnose van een ontwikkelingsstoornis kreeg?

Hoe kan ik verder in een gezin dat anders functioneert?

Werk-leven balans, hoe kan ik daarin mijn draai vinden?

PoPPOP praktijk werkt samen met COACS kind- & jeugdcoaching. In dit samenwerkingsverband gaan we met de klant het optimale traject uitzetten zodat zowel ouder als kind zijn plaats kan vinden in het gezin en het leven dat hij of zij wil leiden.

Terwijl Coacs de focus legt op je kind en het gezin, kan je bij PoPPOP praktijk terecht met je persoonlijke queeste. Via de POP, je Persoonlijk OnwikkelingsProces gaan we een licht werpen op wat er wel mogelijk is zonder dat jij je authentieke ik verliest.