top of page

ZIN?  

De retraite

Er was zoveel zin om ooit deze retraite te mogen waarmaken...en nu is het eindelijk zover!

'Zin', het klinkt positief en prikkelend. Het brengt meteen een glimlach op je gezicht. 

Tijdens deze 5 daagse gaan we positief en prikkelend de ZIN en ONZIN met de glimlach exploreren.

IMG_0841.jpeg

Holistisch en organisch

Ik ga je input aanreiken vanuit mijn kennis en ervaring als speler, maker, coach, danser, moeder en deskundige. Bart gaat jullie meenemen in de wereld van doen en ervaren. Jij kiest zelf waar je zin in hebt om mee te stappen. 

DD9D01E3-6424-48CC-B973-85BA7ED1A6D0.heic

Zintuigen prikkelen

Kijken, luisteren, voelen, ruiken, proeven. Niets heerlijker dan onze zintuigen op scherp zetten met heel wat prikkelende activiteiten.

IMG_3775.jpeg

Bonnerue

Zo mooi, puur en dichtbij de natuur. Het is een plekje dat ik koester en zo graag met jullie wil delen. Hier kan je echt achterlaten wat thuis is, je zinnen verzetten en de zin van het leven herontdekken.

Praktisch:

 

De 5 daagse begint op woe 31 mei. Je wordt om 13u verwelkomt met een lichte lunch en een inleiding over wat we allemaal in de 5 daagse aanbieden. Dan verkennen we het dorp en de omgeving. Vanaf 16u kan je je installeren in het oude schooltje van Bonnerue, dat prachtig verbouwd is en plaats biedt voor 12 personen. Het is een groot huis met tuin en alle accommodatie. Ontbijt en lunch worden voorzien met zelfbediening. We houden rekening met voorkeuren.

De retraite zal gedeeltelijk in de school en op het domein van Tania en de omgeving doorgaan: 3500m2 met sauna, groot terras, tuin en heerlijke zwemvijver. 

Ons programma voorziet beweging(elke ochtend een sessie), en een inleiding tot het mentale focuspunt van de dag. Daarmee gaan we de zintuigen prikkelen terwijl we wandelen, koken, vuur maken, sauna nemen, zwemmen. Of tot rust komen, lezen, praten, hangen, plezier maken, zot zijn en lossen als daar 'zin' voor is. Zo ontdekken we elke dag beter wat ons écht zin geeft en kunnen we de onzin in ons leven leren relativeren. Op vrijdag is er enkel een ochtendactiviteit zodat je tijd en ruimte hebt om jezelf en de streek te ontdekken. We sluiten de week liefdevol af met een zondagsbrunch die al onze zintuigen een laatste keer kan vervullen.

Tania en Bart zijn jullie hosts. Ze zullen ervoor zorgen dat jullie zinnen geprikkeld en voldaan worden. 

Lectuur: In de school wordt er lectuur voorzien die aansluit bij het onderwerp ZIN die je kan lezen of waar je vragen over kan stellen. 

Eten: Elke maaltijd wordt met zorg, diversiteit(vegetarisch/veganist/keto) en aandacht aangeboden. Ontbijt en lunch kan je zelf samenstellen want die wordt klaargezet op je verblijf in de school. Het avondeten zal in samenspraak en ook samen gemaakt worden. Zo prikkelen we meteen onze zintuigen en kunnen we volledig onze 'goesting' zijn gang laten gaan.

Verblijf schooltje: Beddengoed en handdoeken zijn voorzien. Het huis heeft een keuken, bar, living, tv-kamer en 6 slaapkamers met lavabo. Douche is gedeeld op de gang. Er is een grote tuin met zitlounge en petanquebaan. 

  • Data: 31 mei 13u tot 4 juni 15u.
  • Adres: Bonnerue 21A, 6663, Mabompré Houffalize
  • Max aantal deelnemers: 12 pers.
  • Ontbijt, lunch en diner worden voorzien buiten vrijdagavond.
  • Invulling, coaching en activiteiten rond thema ZIN.
  • School van Bonnerue: verblijf overnachting.
   € 890​ All in. 
   Vroegboekactie tot 15 maart: € 800   1 pers.
                                                € 1500 2 pers.

Bart en Tania kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en te begeleiden zodat je na deze retraite met een andere blik op je eigen ‘zin’ naar huis kan vertrekken. 

bottom of page