top of page

Mijn Verhaal

Theatermaker

Na mijn opleiding Master Dramatische Kunst aan het Studio Herman Teirlinck Instituut, exploreerde ik mijn kwaliteiten als bewegings & theatercoach en vond interesse in de sociaal-artistieke sector, schooltrajecten en trajecten met acteurs in opleiding. Ik ontdekte al snel dat ik een verhaal te vertellen heb en dat ik de vragen die ik me stel bij wat ik rondom me zie gebeuren, met de wereld wil delen. Ik werd daarom een theatermaker en vertaal tot op vandaag thema’s als het glazen plafond, de vrouw in de samenleving, druk, burn out en perfectionisme.

Coach

Deze thematieken doordrongen ook mijn persoonlijke wereld, waardoor ik wilde weten wat de oorzaken ervan kunnen zijn. Zo begon ik aan de opleidingen ontwikkelingsgerichte en perfectionisme coaching die uitmonden in deze praktijk.Ook als coach ben ik een creatieve denker en doener. Ik durf af te wijken van de bewandelde paden, kijk breed en zoek de ingang die inzichten geeft en ontwikkeling brengt. Ik ben gedreven en bevlogen. Ik werk en inspireer vanuit het hart.

Niet Normaal? Overleven in je hoofd en in de wereld.

benikwelnormaal.be

BEN-model

Met mijn collega Ann Ceurvels, COACS praktijk, bouwde ik een samenwerking uit. Met elk onze expertise willen we samen een belangrijk verhaal vertellen. Het boek Niet Normaal? is daar het resultaat van. Benikwelnormaal.be is het vervolg.We willen voor een breed publiek bespreekbaar en zichtbaar maken wat de norm en anders zijn teweegbrengt bij elk van ons in het huidig maatschappelijk model. 

'De wereld en dus wij,
zijn in voortdurende beweging.
Je kan deze beweging niet stopzetten.
Je kan ze wel aanvaarden, integreren en omzetten in jouw kracht.'


Tania.

bottom of page